Škoda, věčná škoda, že ta obrovská nasranost ti nedovolila více vypilovat formu. Tahle revolta je totiž daleko lepší balzám na ty rány, než skuhrání a vzdychání. Tak přesto, že ta forma ti ulítla, dávám tip...
08.04.2014 11:12:49 | aravara
Naštvanost je lepší, než důvody rozumu...Věř mi, že když není cesty zpět, jednodušeji se s tím smíříš a zjistítíš, že hajzle je nakonec lepší než ten zbytek...
26.02.2012 23:48:46 | greenus