Kinetóza ..., špatná próza ...
Anotace: **- .. v životě jak na houpačce
*
Nelíbej na rty
cinkrlata z pouti
ztracená minulej podzim
na kolotoči štěstí
kde všechno je umělý,
... a vůbec ...
nikdy nevíš ...
jestli ti oči
nevypadnou z důlků
štěstím
a nebo se jen
... pozvracíš ...
Tak příště ... radši,
pro jistotu vem Kinedryl
a prášky na spaní
a sojčí pírko
a sekundový lepidlo
pro případ
že by přece jenom
někomu stálo za to
slepit to puklý
..... ... sádrový srdce ...
- * -
-------------------------------------------------------
Comment » 29.12.2011 pro - "Trdlo" - dílko "O Holce, co nikam nevede"
*
Přečteno 481x
Tipy 5
Poslední tipující: Radhuza, prostějanek, protivyl
Komentáře (1)
Komentujících (1)