Dotyky
Jak říci - NE - když duše volá - ANO -?
Jak říci - NE -? To se řekne snadno!
Dotýkáš se něžně mého těla,
kéž by se i naše srdce dotknout chtěla.
Nepláču. Nečekám. Neteskním.
Přesto zůstávám a často sním.
Já neznala, když bolí srdce k závrati,
však i za tu bolest, díky ti.
*******