Básnička na dobrou noc
Anotace: Básnička napsána pro něj před usínáním
Miluji tě a scházíš mi
Chybíš mi strašně moc,
a nemůžu si poslední dobou už pomoct.
Nemůžu si bez tebe život představit,
na jinou vlnu se už naladit.
Si pro mě nyní ten jediný princ,
co má všechno i ten šmrnc.
Mám tě strašně ráda,
a určitě ne jen jako ledajakého kamaráda.
Těším se až poznám i tvé rodiče,
a z tebe jak budu mít řidiče.
Březen bude strašně fajn,
určitě máš o všem šajn.
Dobrou noc ti chci každou noc osobně přát,
a chci aby tě u srdíčka poté začalo hřát.
Posílám ti na pusinky na obláčku,
ať se ti zdá jen o mě ty můj miláčku.
Přečteno 2870x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, tato22, JarekBrnoCz, CULIKATÁ, Houda
Komentáře (3)
Komentujících (3)