dégel du printemps
http://3nityholy.blogspot.com/2012/02/degel-du-printemps.html
Pod víčka padá noc
V uších slyší tlukot vlastního srdce
Opotřebovaného touhami
Věčným chtěním
Zpomaleného krustou ledu
Ve které si hoví
A pomalu zamrzá
Samota ve dřevě a závějích sněhu
Nad hlavou šedavé nebe
Jen na něj dosáhnout
Prstem poposunout slunce doprostřed oblohy
Donutit jej hřát
A udělat z něj osvoboditele
Dech hlasitě vázne v hrdle
S čím dál většími prodlevami
Hlava plná snů našla polštář
Pod který může schovat všechny dopisy
Poslané na adresu zemřelé v bílých závějích
Sněhu a vína
Z modrých rtů unikl tichý sten bolesti
Otevřela oči v barvě smutku
Tolik kontrastujícími
S jarním táním
Okolo perikardu
Přečteno 436x
Tipy 16
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Bernadette, Adéla Jamie Gontier, KORKI, CULIKATÁ, animovaný medvídek Pů, básněnka, La Ragazza con Bandiere Ceche, Pablo Kral
Komentáře (1)
Komentujících (1)