Anotace: Ve skulinách citu
Polapím plamínek z okolních sfér
plující prostorem nadčasové krásy.
Polapím do svalu rozkmitaných pér.
Nepustím, pevně ovážu jejími vlasy.
Lehounce vířivých par v jeden bod,
tak omamně soustředěných vůní.
Tak lahodně chutná ten sladký plod,
šťavnatých přeludů, co realitu půlí.
Starosti ukryté v mýdlových bublinách
v nadějných vodách nikdy nedosednou.
Tak propluji svalem a v jeho skulinách
s duhovou princeznou neposednou.
Na okvětním lístku v tůni očních víček,
svázán pevnou smyčkou dlouhých řas.
Rozkřesal a zapálil jsem knoty svíček
s princeznou snů – Našel jsi? Plamen neuhas!
Jsi nadaný hledač citu, je dobrá a to co mi malinko zatahalo mé psí uši, ti už napsal Crash. Celkově, moc pěkné
05.03.2012 15:03:59 | kočkopes
Paráda!
04.03.2012 15:07:05 | Lilien
16 let ... smekám ... Jediné, co bych snad vytkl, je čtvrtý verš v první sloce. To "jejími" mi tam drobet kazí rytmus.
03.03.2012 21:01:48 | CRASH