Anotace: srdce je velké...ale bolavé...
Občas můžu, občas ne
co mělo nastat, ať nastane,
Odešlo slunce,
s paprsky v ruce...
teplo vzalo s sebou.
Přišla zima a ruce mé sedřené
bolí a zebou...
a srdce mé...
je sice velké...ale bolavé.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?