Anotace: ...
Touhy...
chtějí náš chtíč
jako včera v noci
šli jsme pryč
slabikář něhy
dotek vpíjel do kůže
sklenice vody
pro růže...
co ve vlasech mám
voní
jsou divoké
jako já...
pěkná ...
01.03.2012 08:33:13 | kasparoza
Jasný ST.
28.02.2012 18:31:53 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?