Jestli
Anotace: Jestli se otočíš a já půjdu dál snad mi jednou promineš tu něhu, cos mi dal......
Jestli se otočíš
a já půjdu dál
snad mi jednou promineš
tu něhu, cos mi dal...
Jestli se ztratím
ve vlastních vzpomínkách
neprobouzej mě ze sna
a prostě nech to tak...
Jestli se zmýlíš
v mé lásce a čisté duši
pak zjistíš najednou,
že i mně krutost sluší...
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: JarekBrnoCz
Komentáře (0)