Tvé oči pláčou
Studně plná kamení
Rozbitá láska
Co odešla z řemení…
A sochy z toho kamení
Z podesty padají
Co zbylo ze vztahu
Časy už nezmění….
Zříkáš se myšlenek
Návratu nedají
Kytice z fialek
Orchidej nemají….
Klikatí cesty
V povzdálí stojíš
U tý sochy
Co nemá už vějíř….
Ohníček plápolá
Na rozloučenou….