Ty a Já, dávno známe
Že lásku ničím nespoutáme
Ta Láska nás
V prach rozmetá
Je ukrytá v puklinách srdcí
Tam žár slunce míchá s polární nocí
A mráz, kterým mě snadno spálíš
Nech vychladnout, divoce se jen tváříš
Nespoutaná, má v sobě sílu žhavé lávy
Čekám dál jen na tvé zprávy
A pod dekou, chci je s Tebou číst
Jablka hříchu ze stromů znovu jíst
Orlí křídla, zdobí nebe dlouhý stín
Pocit mám, že v Tobě někdy zabloudím
Bílá křída, tak zmáčená stuhami deště
Vzkaz na stěnách, svítí, čtu jej znovu a ještě.
Pochopíš, když tak mlčím sám
Že pro všechno Tvé, malý úkryt v srdci mám
Můžeme spolu jít pod rameny větrných mlýnů
Kde babí léto padá do básní nových rýmů
Nespoutaná, má v sobě sílu žhavé lávy
Čekám dál jen na tvé zprávy
A pod dekou, chci je s Tebou číst
Jablka hříchu ze stromů znovu jíst