Anotace: Na dostřel tětiv bílých luků, zásahem střel, otáčím se kolem Tvých boků
Na dostřel tětiv bílých luků
Zásahem střel, otáčím se kolem tvých boků
Blízko nad zemí, tam se naše ústa protnou
Já v němém úžasu, nad tou divokou hrou
Jsme na vlnách, letíme v ozvěnách
Krademe sílu bouřím
Když duše má i tvá, tak touží
Nocí tryskem letí divocí koně
Já užaslý, pochopení mám pro ně
Tvá hruď, co vzdouvá se k nebesům
Vše, co tíží nás, letí k závěsům
Hladíš mě,v krátkém poledním spánku
Na rtech máš příchuť letních vánků
Líbáš mě a s výdechem, tajný kód mi dáš
Jemný prstoklad, na piáně dobře znáš
Padám s Tebou níž, do hlubších tónů
Dlaní mažu ten bod zlomu
A Tajemství dvou, je krásnou hrou
Nikdy to neskončí, když závoj mlhy ústa protnou
Jsme na vlnách, letíme v ozvěnách
Krademe sílu bouřím
Když duše má i tvá, tak touží
Píšete vážně nádherné, pcocítěné a pravdivé básně :-)
02.02.2017 16:45:00 | Tvořilka Lenka
Líbí se mi obrat..krást sílu bouřím.. krásné přirovnání :-)Hmm..hezky Vaše duše touží.Nejen tajný kód a jemný prstoklad ale i síla mít rád,tak ať ta krásná hra Vám nikdy neskončí.Láska je prostě neuchopitelná a bláznivá a pro každého znamená i něco jiného,proto je tak krásná. Je to i z básně cítít..teplo lásky :-)))
02.03.2012 19:17:40 | xoxoxo