Jarní romance
Anotace: Zlehka cítíš dlani mou...
Zlehka cítíš dlani mou,
jak Tě hladí po líci,
ústa k ústům přivinou,
v těle pocit hřející.
Tvého nitra horký žár,
plamen vášně rozdmýchal.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)