Anotace: Jako oheň, co křehký papír spaluje, nevinně, svým parfémem mě očaruje, srdce ve mě buší
Jako oheň, co křehký papír, spaluje
Nevinně, svým parfémem mě očaruje
Srdce ve mě buší a v kostelích zvony zní
Že jsem tu pro ni, snad to také ví
Sazím na tu lásku, vše co mám
Tam kde hlavu sklání, růže pod polštář ji dám
Na přídi lodí chci s Tebou stát
Když vítr z mraků chce si hrát
A padá déšť do vlasů
Vteřina duní pro tu krásu
Možná, že víc Tě znám
Dnes letní den přivítám
Vždyť v loni zbyl jsem tu sám
S kalnou maskou, na okraji měst
Bloudil jsem spirálou slepých cest
Tíhou lásky jsi zpomalená
Z příběhu děj mi vrátíš
Prý na pramen touhy jsi napojená
S lehkostí kostýmy ztrácíš
Sázím na tu lásku vše, co mám
Tam kde hlavu sklání, pod polštář ji růže dám