Beruška...
Beruška malá
lásku svou hledá.
hledá, hledá, hledá všude,
věří, že láska pro ni někde bude.
Však v hloubi srdce tiše zoufá,
ale neztrácí naději, ne, ještě doufá.
Věří, že je ještě naděje,
věří, že láska pro ni někde je.
A tak dál hledá a hledá,
se svojí láskou s ejdnou shledá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)