Anotace: Hledám slepé místo na mapách, jak noční motýl cestu v záclonách, ten svá křídla o zdi rozdírá, jednou žije, někdy umírá
Hledám slepé místo na mapách
Jak noční motýl cestu v záclonách
Ten svá křídla o zdi rozdírá
Jednou žije, někdy umírá
Jsi černou labutí, ta perutě rozpíná
A smečkou vlků, co drápy zatíná
Jsem v bouři list, to táhneš mě nahou krajinou
Po dešti dál, vedeš mě rozkvetlou zahradou
Jsi tu blízko i na míle vzdálená
Jen tvá maska nebyla zrazená
Tak něžné věty někdy proklínáš
Proč o trápeních si se mnou povídáš?
A Já? Já pevnou zem ztrácím
A Dál? Dál se s mlhou sázím
Zamknuté dveře náhle otvíráš
Okolní svět vůbec nevnímáš
Mrazivou duši sežehne plamen
Popel do dlaní mi naber
V kavárně budeme ze rtů pít
Zpátky jen ulicí rebelů dá se jít
Na křídla andělů chci tě vzít
Němý film za oponou mít
A Já? Já struny času napínám
A Dál? Dál stopy ve sněhu nevnímám