sss
Radost i žal,
který má přijít,
do modrých skal,
do mého snění.
Celičký sad,
pod domem stojí,
a z po vzdálí splav,
volá a šumí.
Splav mile zpívá,
sad krásně voní,
do tmy mě vyzývá,
žal v smích se mění.
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
Komentáře (0)