Někdy miluješ něco tak moc, že to bolí opustit, ale musíš. Někdy bolí tak moc počkat na věc, kterou miluješ. A někdy necháš jít to, co miluješ, protože to bolí, ale potom jen někdy...dostaneš to zpátky a žiješ šťastně až do smrti..Máš třpyt ve slovech :-)
03.03.2012 22:52:59 | xoxoxo