pralinka na polštáři
Stojíš tu vedle měa já se tvářím
že je to jen pár dní,pár lístků v kalendáři
co mohl jsem mít tvou hlavu
myslím tvou hlavu vedle mě na poštáři
V noci..jóó v noci se mi daří
cítit tvůj dotek na mé tváři
a když dlouho spím,tak sklouzne ještě níž
kam?ale vždyť to dobře víš
Představy chtění chvění
rozhodnout se to věru lehké není
jít ,udělat ten krok
i když udělal by ho jen cvok
a zatím život utíká letí pádí
a nás čeká jen cesta daleká
…...............a staré harampádí
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Holka z davu, Kett, Striptérka
Komentáře (0)