Jaro
Oknem
paprsek jarního slunce vnikal do pokoje
kouzlil svým teplým dotykem
úsměvy v mé i tvé tváři
hebce jako tvé prsty
po mé kůži čarovaly
obrazce krásných zítřků
Tak lehce se mé oči vpíjely
do tvých,
něžně přivřených
sladkým oparem rána.
Cítila jsem jak ležím v rozkvetlé louce,
která je celým vesmírem
a vánek šeptá mi o lásce,
motýli na svých křídlech
přinášejí štěstí
a květiny hladí mě
svými něžně barevnými tvářemi
a stávají se tebou
Ty jsi mou loukou plnou lásky,
štěstí a mazlivé štědrosti
Ty jsi slunce mého vesmíru...
..
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Martin Málek
Komentáře (2)
Komentujících (2)