Anotace: Mé básně, které jsem vymyslela včera v noci pro tebe...
Moc se mi líbil ten začátek, ale ten konce by chtěl nějak ozvláštnit. jinak pěkné
09.01.2007 20:35:00 | VeronikaJemelk.
Moc se mi líbí ta forma..padá sníh, ale já škemrám o jedinou vločku(jeden tvůj dotek, či polibek). Je to velmi upřímné a krásné., jen ta forma a rýmy. Ale jen tak dál!
07.01.2007 17:02:00 | Dixie Bechert