V přítmí i světlu
Vedeme válku se Světem
Nemáme lepru
A nehrajeme levou…
Tančíme v rytmu
Pereme se s osudem
Ladíme karmu
A máme pravdu holou…
Proč štěstí se nám vyhýbá ?
Kladem si otázku
Před štěstím raději
Sázíme na lásku…
A to je dobře !