Ráno
Měsíc bílý, hvězdy se lesknou,
čekám až Tvá víčka klesnou,
střežím Tvoje křehké spaní,
prosím boha "buď mou paní",
hvězdy blednou, noc už končí,
ráno navždy dva odloučí...
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, tato22, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)