Anotace: Když v poli zlatých klasů, vítr z bouří do nás sáhl, zmámeni pro tu krásu
Když v poli zlatých klasů
Vítr z bouří do nás sáhl
Zmámeni pro tu krásu
Prsty klouzaly nám po harfách
Teď
Bíla duše a černá křídla
Jsou
Jako den a noc, co se střídá
A slza padá do kráterů svíc
Plamen hasne, nezeptám se víc
Dnes
Strach mám, že soumračné nebe
Vezme mi jediné
Vezme mi Tebe
A studený déšť, co zebe
Mnou proletí
Můj svět
Rozfoukám z jisker popela
Aby stín a prach z něj zbyl
To jsi nikdy nechtěla
Pod černá křídla
Tam ses mi skryla
A tak se ptám
Jak hluboko ses do mě vryla?
Pod černá křídla
Tam ses mi skryla
A nevím sám
Kam zmizela má víla
Pod černá křídla
Tam ses mi skryla
V matných vzpomínkách
Dýchá zvláštní síla
Jak je možné, že jsem ji přehlédl? Je opravdu skvělá a nádherná! ST
09.03.2012 16:58:47 | kočkopes