Jsou chvíle kdy je třeba mluvit a chvíle, kdy se má žít. Nesnáším když lidi prázdně mluví jen proto, že se neodváží něco vypít do dna. Děkuji, tahle básnička mi mluví z duše ;-)
10.03.2012 13:37:03 | Větroplach
Jsem rád že jsi si v ní našel to své, které je mi velmi sympatické.
Neboj se ji sdílet a šířit, já se vyhraňuji jen zneužívání mých práciček v rámci komerčních účelů.
10.03.2012 14:11:40 | SEGOVESS
Děkuji za důvěru. Jen malou poznámku - jsem slečna :-) (chápu, že můj pseudonym mate)
10.03.2012 15:01:37 | Větroplach