Miluji Tě
Proč láska tolik stojí,
proč srdce se tolik bojí.
Čekání na Tebe je dlouhé,
avšak stačí jenom dvě slůvka pouhé.
To spojení jen osm písmen má
a já jsem na něm tolik závislá.
Z Tvých rtů zní jako med
a já téměř vždy, roztaji jako led.
Řekneš ,,Miluji Tě!´´
Komentáře (0)