Anotace: Zvony ve věži zvoní, prý je to hlas loučení, trochu mě bolí, ten pocit, že musíme jít
Dlouze se blýská
Vítr přestává vát
Půda deštěm získá
Květiny natrhám Ti rád
Potom déšť okna smáčel
Tys šeptala, že jsem jen Tvůj
Když déšť okna smáčel
My vášněmi splétali příběh svůj
Zapálím svíce
Stmívá se v ulicích
Za záclonou jsou nahé stíny
Svůdný tanec mi zatančíš
Potom déšť okna smáčel
Tys šeptala, že jsem jen Tvůj
Když déšť okna smáčel
My vášněmi splétali příběh svůj
Zvony na věži zvoní
Prý je to hlas loučení
Trochu mě bolí
Ten pocit, že musíme jít
Slova mi váznou
Bez Tebe, nenaleznu klid
Čas se však vzbouřil
My musíme jít
Potom déšť okna smáčel
Tys šeptala, že jsem jen Tvůj
Když déšť okna smáčel
My vášněmi splétali příběh svůj