zájmena
něčeho kousek,něčeho troška
něčeho hrstí pár
toho co málo,toho co vlálo
tamtoho z hadru cár
něco je tiché něco zpívá
něco svým křikem vábí
něco jen šeptá něco prosí
a něco k hříchu svádí
to co se bojí co se choulí
co v koutku strachy třese se
pro to jen jemné pohlazení
a úsměv skrytý v noblese
něčemu krajíc s hrstí soli
něčemu údiv pokora
něčemu džán v němž voda chladná
a krásný výhled do dvora
tomu kdo čekal ať se dočká
tomu kdo váhal rozhodnost
tomu kdo spěchá vítr v zádech
a dětem naším....nevinnost
začátkům správnou nohou vykročení
koncům zas jenom vítěztví
polednům slunce bez oblaků
a lásce v srdci...ta to ví
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (5)
Komentujících (4)