Anotace: Tak blízko Tě mám, že na srdce Ti dýchám, a ticho kolem říká víc, slova prázdná, nezmůžou nic
Po stráních a dolů k zeleným loukám
Tam slunce se sklání k Božím mukám
Prašné jsou cesty, stále ji hledám
Vyprahlé je srdce, dál ji v sobě mám
Dávno vím, že klid můj chráníš
Všem kalným stínům vstoupit bráníš
Cítím, jak stříbrná noc hoří
Cítím, že nové síly do nás vloží
Tak blízko Tě mám
Že na srdce Ti dýchám
A ticho kolem říká víc
A slova prázdná, nezmůžou nic
Sklouznu níž po ramenou tvých
Nezbude nic, já chci Ti všechno vzít
Z šatů pouhé kontury jsou
Máme jedno tělo, v ozvěnách dvou
V dlaních mám zas sílu jarního tání
Tak rozpouštím klamná zdání
A Tebou rád se nechám vést
Pod sněhem, kytky necháme kvést
Dávno vím, že klid můj chráníš
Všem kalným stínům vstoupit bráníš
Cítím, jak stříbrná noc hoří
Cítím, že nové síly do nás vloží
pěkné:-)
09.03.2012 08:25:16 | kočkopes