ostrý jed
ti preniká z úst
a kvapká do studne
mojich otvorených uší
chytám kvapky
ktoré ma pália
a zmätené myšlienky
sa nedajú zastaviť
som ako prázdna nádrž
vyschnuté pramene
zdravej vody
ktoré si ty
nechal vyschnúť
a já jsem osvěžen tvou krásnou básní, ST
10.03.2012 18:43:18 | kočkopes