Anotace: Ač myslíte,maskou se halíte přec nevíte jak těžké je být,milovat a žít,v myšlenkách se trápit a přec poní toužit té jediné. Promiňte,jen hnací myšlenky autora.....
bohužel i to se stává...o))báseňka se mi velice hezky četla,ač je o bolesti...
11.03.2012 19:07:58 | střelkyně1
Joj,život je boj a přec když trpíme musíme dál ikdyž to bolí.Děkuji
11.03.2012 21:02:39 | JarekBrnoCz