Zapomnění
Anotace: má pouta z trápení
Sbírka:
S láskou
A z toho mála, co jim zbylo
Vykoukla první sněženka
Něžná a křehká panenka
Tančící na slunci
Zapomněl, že ho měla ráda
Jiné vlny se tříští o skály
Kdo zazpívá, zašeptá do dáli
o lidské duši, o svobodě
Přečteno 424x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (3)
Komentujících (3)