Chci usnout,
a už se neprobudit.
A tam, kde roste tráva,
chci splynout s zemí v opojení,
a šeptat,
mám tě ráda.
Chci vstát,
a vášeň neodhodit.
A tam, kde stojí les,
chci křičet nahlas v roztoužení,
že chci tě,
ještě dnes.
A chci se vidět, jako mladá,
jó chci víc, než můžeš snést.
Chci jen trošku pochopení,
a ty seš jak zlej pes.
co dodat než... chytlavé a pěkné
29.04.2012 00:42:13 | Black Sardinian
psi jsou někdy potvory:-), pěkná
12.03.2012 08:30:01 | kočkopes