Naše budoucnost
Anotace: Snad se to vše vyplní
Lásko čeká nás mráz,
ale není v nás.
Lásko čeká nás život společný,
ty jsi ten výjimečný.
Lásko čeká nás dítě,
pojď ke mě obejmu tě.
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)