Naivita
Anotace: Naivita Čekám a čekám už několik dní, odpověď nemám ani cestu k ní. Snažím...
Naivita
Čekám a čekám už několik dní,
odpověď nemám ani cestu k ní.
Snažím se, snažím namluvit si,
že místo hodný, hrozně zlý jsi,
že jsi jen frajer a vtipný nejsi
a místo chytrého, hlupáček jsi.
Však život lži je krátký.
Podívám se na předešlé řádky
a chci odměnit slova...
Jsi ten nejchytřejší,
jen o auto stojíš,
máš oči, jak nebe,
a když mi něco povíš,
jsem smíchy bez sebe!
Takhle to trvá,
těch několik dní,
čekám a čekám,
na pár krásných chvil.
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)