mám ti dát své zlomené srdce
/abys ho zahojil a pak znovu rozlámal?/
vím, proč se mi vůbec nechce
zamilovat, oddat se, jít dál
nenávidím ho!
hajzla, co způsobil mou bolest
a brání mi teď věřit a doufat
mám strach!
ale nač si zoufat, když..
/člověk vydrží mnoho/
a já taky – snad –
tak co mám z toho,
když se schovávám?
/já hloupá!/
ráda tě mám - moc!
překonám to.. /sebe/
přísahám
nezničím to, co máme, co můžeme mít
nesmím to pokazit, já vím
nezlob se, chvíli to ještě potrvá (asi)
ale dokážu to! musím! /chci!/
milovat tě zkusím