pozorujem ťa
ako s úsmevom na tvári
škrabkáš môjho psa za uchom,
ako rukou blúdiš po nepoznanom
s výrazom ako malý chlapec v cukrárni
sa hráš s mojimi vlasmi,
nespúšťam oči z teba
ako nahý prechádzaš po byte
aby si nachystal chutnú večeru
uvarenú z tajného receptu
milujem,
keď moje sny sa plnia
obrátim zrak k nebu
a ďakujem za ten zázrak
ktorý sa ráno prebúdza
pri mojom oslintanom vankúši
a večer si líha
k mojim spiacim ponožkám
..
Něžně laskavá...hladí.
18.07.2013 08:21:26 | Mirko
Jééé, to je tak pěkný, že se nezmůžu na nic víc, než přihlouplý úsměv. Moc hezké.
12.03.2012 20:06:35 | zaba.zuzla