Tenkrát...
Anotace: Je možné, jak nás láska dokáže zblbnout?
Tenkrát jsem tě ještě milovala.
Spřádala klubka sterých nadějí.
Za život tvůj
bych život svůj i dala,
noc černou proměnila v jasný den
a bolest ztráty v rozmazaný sen.
Svou krví ďáblu
úpisy bych psala.
Tenkrát jsem tě ještě milovala.
Látala díry na přehozech slibů
a pro tvůj klid
jsem chladnokrevně lhala.
Pohledem jsem zaháněla vlčí smečku
a pravdu měla za záludnou léčku,
tvé hříchy po večerech
cídila a prala.
Tenkrát jsem tě ještě milovala.
Dnes už ne.
Přečteno 385x
Tipy 17
Poslední tipující: ZILA78, gallatea, Psavec, Tom XVI, zaba.zuzla, Radhuza, poeta, básněnka
Komentáře (10)
Komentujících (8)