Noc je jako…
Noc je jako…
Noc je černá Madona,
co stáhne se jak opona,
když oči Tvé se rozzáří,
jsem ohromen tou vizáží.
A krůček po krůčku
- se blížím.
Tvá ústa
-s mými ústy sklížím…
Noc je tmavá záclona
co oči má jak Madona.
A proniká hloub
a dál mě ničí,
když vítr vane
a dítě křičí …
Noc je křehká Večernice,
ta co hřeje
- jako svíce.
A já hořím touhou - sice.
Jsem plamen,
který plápolá.
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)