Anotace: Ano, stále existují bláhoví romantici, kteří si myslí, že na ně někde ve světě čeká jejich spřízněná duše a s nikým jiným nemohou být...
Super. Moc hezká. Mám otázku. Proč anjel? A proč změna ve čtvrté sloce?
13.03.2012 13:45:53 | zaba.zuzla
Přiznám se, že píšu vždycky v záchvatu inspirace tak jak to cítím a jak se mi to líbí, takže bych v tom žádné logické důvody nehledala... No a anjel je starší český výraz, nejen slovenský, nějak mi to přišlo výstižnější.
20.03.2012 21:38:50 | Tammy