Anotace: ...cokoliv...ze sbírky Jsoucno
.............
Prodám pláč
A koupím Ti smích
Vytěsním prázdno
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...
Prodám zoufalství
A koupím Ti naději
Uklidím trosky
S Tebou se zasměji
Zanechám klid
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...
Prodám samotu
A koupím Ti sdílení
Odhlučním ticho
To pro mě nic není
Zastavím hodiny
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...
Prodám minulost
A koupím Ti přítomnost
Zhasnu Ti myšlenky
Prohnilé až na kost
Nadstavím čas
Roztrhám mraky
Utopím mlhu
Zasadím déšť
Vytěsním prázdno
Zahalím tmu dřív
Rozsvítím slunce
Utkám Ti z hvězd
...Cokoliv...
...Cokoliv...
znám na vesmírném trhu jeden stánek...tam rozdávají vše...i jehlice na pletení...
20.03.2012 09:58:46 | enigman