Neberte mi lásku! Já chci žít!
Anotace: Pro lásku a křehkost duše
Pro čistou lásku, lepší svět
jen k tvé kůži přivonět
ve tvých vlasech přečíst si zas
že nejsem vydána na pospas
všem proudům co kolem se točí
a čekají až se v tvých očích
slza zachvěje.
Do hlubin tvého klína
kam nesmí duše chlad, zima
složit tak své skráně
zapomenout na nenechavé rámě
ničící mé doufání a snění
že jednou budu tvá paní,
paní …ová.
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)