TuliPán
Anotace: Když skoro ztrácím naději
Když bývá nevlídno
a vítr vyžene vybledlé listí z lesů
na louky, co snad nikdy slunce nevybarví
Když se mi mrazivo nasouká pod kabát
a ze snů i rukou se cit už vytrácí
vždy přijdeš
s tulipánem
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Robin Marnolli, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)