O lásce
Láska je střelec a člověk je laní,
a laň se střelci nikdy neubrání.
Když teda střílí, tak proč jen do jednoho cíle?
Proč jsou věci černé, proč nemohou být bílé?
Svět barevný je a z toho
city mohou být i pro jednoho.
Na světě však tohle je nejtěžší,
kdyz vidíš, že o tebe mu neběží.
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)