Anotace: Snil jsem o ní, chtěl ji, ale nikdy jsem ji nezískal. Co na to říct? Byl jsem tenkrát pěkný trdlo. A možná pořád jsem.
vyčerpávající komentáře už padly pode mnou, tak se jen připojuji, že je fakticky povedená a pěkná:-)
15.03.2012 14:44:11 | kočkopes
už jsem se těšila jak ti to zkritizuju - a nijak extra nemožu! má to rytmus (jen pod víčka a na zrníčka se šprajcne)a rýmy lepší než co jsem četla naposled.. a rým slovo - Romeovo se mi líbí moc - ten závěr je povedenej celej :o)
15.03.2012 14:42:28 | hanele m.