Anotace: ...až půjdeš kolem...
Spánkem zesláblá
necítím chlad
zhmotňuji Tebe
bys´ do dlaní mi spad´.
Hledám Tě v pustině
chladného polštáře
zatahuji nebe
bys´ neviděl mi do tváře.
Spánkem zesláblá
necítím chlad...uvnitř nás
až půjdeš kolem
až budu spát...přikryj mě zas.
pěkné
20.03.2012 17:30:32 | Black Sardinian