Už jsem tě zase potkal.
Anotace: Opět o lásce.Rychle přišla,rychle odešla.Složeno 28.5.2011.
Už jsem tě lásko našel a uchopil do svých dlaní
a komkoliv by šla,tak já šel bych za ní.
14 dní jsem láskou žil
a ani nevím co jsem dělal a kde jsem byl.
Láska žila si svým životem
a zase si pohrála s mým osudem.
Srdce láskou jsem měl rozpálené do běla
a že miluju jsem měl vepsáno do čela.
Měl jsem zase možnost pocítit ten lásky spalující žár
a užíval jsem si ho plnými doušky a bral jsem ho jako dar.
Ale moc jsem si jí neužil
protože dlouhého trvání neměla,
jak se rychle zjevila
stejně tak rychle se vyžila
a bez rozloučení se ztratila.
A tak tu zase bloudím bez lásky
a kladu si otázky.
Jestli ještě lásku potkám
a vše jí obětuju a cele se jí oddám.
A tak už těd jí nedočkavě v dálce vyhlížím
a doufám že jí ještě potkám a uvidím.
Doufám že jí budu mít možnost potkat
a moci se s ní pomazlit a kochat.
Tak zbývá mi jen věřit a doufat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)