Anotace: Ledový je sál, když bruslíme v ozvěnách, to jen čas odtéká dál po stěnách, mrazem vadnou květy, co v sobě mám
Jako rána kordem do srdce
Dávný šrám, co bolí nejvíce
Pak maska skryla naši tvář
Neúprosná jak polární zář
Stejný rytmus našich těl
Náhlý blesk do nich sjel
Možná splyneme v jeden pohyb
A Ledový je sál a ticho plné chyb
Ledový je sál
Když bruslíme v ozvěnách
To jen čas odtéká dál po stěnách
Mrazem vadnou květy, co v sobě mám
Někdy padám nocí do šedivých rán
Vím to Já, Víš to Ty
Jsme tu spolu věčně zakletý
V opojení z blízkosti našich těl
Boříme vitráže barevných skel
Ledový je sál a ticho plné chyb
Nechci v něm stát a chtít nový slib
Až průsvit slunce najde cestu svou
Zapomínám, že z nás dvou
Dál jen kalné stíny jsou
Ledový je sál
Když bruslíme v ozvěnách
To jen čas odtéká dál po stěnách
Mrazem vadnou květy, co v sobě mám
Někdy padám nocí do šedivých rán