Anotace: Na semaforu byla čevená, my dělali věci, co jiní nedělají, své rty na tvé jsem přiložil, tu chvíli čekání krásně využil
Cestou z kina
Noční silnici
Jedeme spolu
Zimní vánici
Čas ubíhá rychle pod kolama
Venku mrzne, ale to nehne s náma
Bláznivých nápadů
Těch se dávno nebojíš
Znáš mě dlouho
O překvapeních něco víš
Na semaforu byla červená
My dělali věci, co jiní nedělají
Své rty na tvé jsem přiložil
Tu chvíli čekání krásně využil
Fronta aut
Ta mi vůbec nevadí
Když polibky v nás, struny naladí
Co jiného dá se na to říct?
Jó ptát, nemusíš se víc
Hlasitý klakson, ze snění nás probudil
Tichý smích, jedničku jsem zařadil
Tebou posilněn jak Red-bullem
Jedeme dál, pro srandu tu nebudeme
Na semaforu byla červená
My dělali věci, co jiní nedělají
Své rty na tvé jsem přiložil
Tu chvíli čekáni, krásně využil
Tak dávám nohu na pedál
Červené světlo je zas na křižovatce, opodál
Na semaforu byla červená