Již nikdy, prosím...

Již nikdy, prosím...

Anotace: když láska bolí...:(

Víš..tak si říkám, jak časové signály zvoní
a data plynou.
Jak na kostelních hodinách odbíjí 12 a ty v náručí držíš jinou...
že jsem se spletla...

Již nikdy, prosím, mě očima nehlaď,
již nikdy se na mě neusmívej a mile mě nezdrav.
Již nikdy, prosím, srdce mi puká a v hlavě chaos mám, že se mi rozskočí.
Již nikdy...ať nemusím si neustále stírat ty slané slzy tekoucí mi z očí...

V mlhavých ránech se probouzím a šedivě vypadá den.
V zátokách mléčných oparů
pro slzy nevidět okrajů a bát se vlastních ran.
Tam navždy na dně zůstaneš uschován.
Jako hořká příchut jara, jako hořký hřebíček bez mandlí
Snad včas jsem to vzdala, snad se v srdci rozední...

Stmívá se...a chladné ráno před večerem,
studánek vod a zlomených srdcí,
již nikdy mě očima nehlad a neříkej, že mě máš rád.
Nedělej rány ještě hlubší,
tam daleko se zvedá vítr v poušti
a zahlazuje stopy řezných ran způsobené tebou...

Marně by ses ptal, marně tázal...neprosklenou duší jsem obemknuta
Marné tvé pohledy a planá slova bez významu,
kdy hledáme jen něčí vinu
a chceme odhalit srdce svého kata...

Plamínek svíčky umírá,
umírá naděje a spása...
Pramínek vody uniká, jen ticho,
božská krása

V mém srdci navždy zůstanou
otisky stop tvých...snad brzy se zahladí vánkem bílých bříz
v to doufám...
Autor Airen, 16.03.2012
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Tom XVI, FadedLightBluePink
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Láska bolí jen ty co milují nebo milovali. Odešel, však věř, že přijde někdo úplně jiný, kdo bude mnohem lepší a který bude stát o tvou lásku, něhu i srdce. Teď to bolí, ale uvidíš, láska vše zase vynahradí. Přeju ti hodně síly.

16.03.2012 19:08:39 | Tom XVI

líbí

Snad máš pravdu...děkuju :)

17.03.2012 18:18:48 | Airen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel